AKTUELNO

Neće im biti teško da donesu ovu odluku.

Nakon mnogih zadataka koji su ukućani pali, nastale su brojne prepirke među zadrugarima.

Veliki šef je želeo da se i ovaj problem razreši, pa im je poslao još jedno pismo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, s obzirom na to da se tokom sedam meseci mnogo toga izdešavalo u Zadruzi da ste kroz različite situacije imali prilike da vidite sva lica zadrugara, sada ćete izabrati najdestruktivnijeg. Potrudite se da izbor bude pravedan i iskren - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Na zaprepašćenje mnogih Maca Diskrecija nije razumela šta je Veliki šef u pismu želeo da iskaže, pa je pitala nešto što ih je šokiralo.

Ja nemam pojma šta to znači najdestruktivniji - priznala je Maca.

Foto: RTV Pink

Ukućani se nisu nasmejali zbog ovog neznanja, već su kroz primere pokušali da joj objasne značenje pisma, kako bi i ona mogla da za stolom da svoj komentar.

Teodora Džehverović je bila zgrožena zbog toga, pa je odmah ustala kako bi se izjasnila šta misli o pismu koji je poslao Veliki šef.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Postoje ljudi koji sve rade samo zbog sebe. Ona je znala šta će da dobije za sebe, pa je zbog toga i pristala, a sada je ona pokazala koliko mi nju ne zanimamo. A svi zadaci zbog kojih smo bili kažnjeni, ona je bila zadužena za to, tako da želim da kažem njenim fanovima da me urame, pa će dobiti autogram za mesec dana. Ti si najdestruktivnija osoba - rekla je Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Ne mogu da nam sole pamet oni koji nisu bili ovde 7 meseci, tako da se slažem da je Maca takva. Ona sve radi samo zbog sebe, ustala je pre neki dan da kaže kako neće da uradi neki zadatak. Ja sam podržala to što hoće da bude neaktivna, ali je priznala da je to uradila namerno. I pre par meseci je srušila kulu od čaša, pa smo dobili pismo da zadatak nije ispunjen - dodala je Sanja.

Šta su ostali ukućani komentarisali i kakve su reakcije ostalih ukućana pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'